Mama in moda

Usnje za vse priložnosti

Verjetno se v vsaki omari skriva kakšen usnjen kos oblačila. Pa ali je to jakna, hlače ali rokavice. Sama sem nad usnjem ali imitacijo zelo navdušena. Nosim ga že praktično celo življenje, v najstniških letih pa me je obnorel. Sploh ta rokerski pridih, ki ga daje črna usnjena jakna.

Pinterest

Črna ali barvna jakna

Usnjena jakna ni nujna samo v črni barvi. Danes imamo tako veliko različnih vzorcev barv, ki se izredno lepo kombinirajo z različnimi oblekami ali hlačami. V moji omari se poleg črnih kosov znajde kar precej barvnih odtenkov. Zadnji dve leti pri meni še vedno kraljujejo pastelni odtenki v barvi sladkorne pene.

Pinterest

Sem v obdobju preizkušanja, kako se hitro preleviti iz romantično “punčkastega” videza v bolj casual ženstvenega z dodatkom elegance. Skratka, totalni miks. Letos si nameravam kupiti jakno v kakšni bolj živahni različici, kot je na primer rumena, ker so mi barve zelo všeč. Sploh močne in kričeče, ki kar kličejo, da jih odpelješ v nov dan.

Bershka

Usnjena krila ali hlače

Tako kot jakne, pa ne smem pozabiti na usnjene hlače ali krila, ki so top izbira. Kombinira se s kakšno (belo) srajco, tuniko, oversize puloverjem. Tudi tu ni omejitev. Lansko leto sem se navdušila nad “mokrim” videzom usnjenih pajkic, ki še dodatno “zažgejo” celotni outfit. Končno pa mi je prav vsa moja usnjena zbirka hlač, pajkic, ki so skoraj dve leti čakale, da jih lahko končno navlečem nase. In takoj se počutim bolj samozavestno, bolj seksi.

 

 

Vir slik: Pinterest

 

Brez usnja mi živeti ni.

 

Lep srčen pozdrav,

Tea♥

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja