Mama in moda

Modna črna in drugi rojstni dan Mamiblogerk

V soboto, 13. 4. 2019, smo Mamiblogerke praznovale drugi rojstni dan. Dve leti ustvarjanja z različnimi vsebinami izpod rok mamic in dveh fotrov. To, da sem del nečesa tako lepega in ustvarjalnega še danes ne morem verjeti. Vendar kljub svoji “majhnosti” doprinesem skupini delček svoje topline, žara in osebnosti. Kot vsaka.

Odkar sem na porodniški sem zelo presrečna, če gremo kam iz hiše. Dejstvo, da gremo na rojstni dan, pa je še bolj zmagoslavno. Ker se lahko utrujena mama uredi in ne gleda svojih oblačil samo od daleč. Ampak saj veste kako je pri večini žensk, ko gre kam “nima ničesar za obleči”. Tako je zadnje čase tudi pri meni. Pa ne zaradi dejstva, da oblačil nimam, ker mi omara dejansko kar poka po šivih, ampak ker moje kile še vedno ne želijo stran od mene. In kopičijo se ravno tam, kjer bi se rada usidrale kavbojke. Zato me še vedno rešujejo pajkice, ki bijejo bitko z mojimi nogami. Hvala vam!

Prišel je dan D. Sobotno jutro je bilo tako spokojno in umirjeno. Vsi skupaj smo ležali v postelji (ja spimo skupaj) in to je bilo dovolj. Da smo skupaj. Seveda smo se malce zaspali in zopet se nam je mudilo. Sploh z dvema otrokoma, ki nista želela sodelovati pri oblačenju in dejstvu, da gremo na pot. Imela se ne vem kakšne plane, da si bom umila lasje, jih navila, oblekla obleko in salonarje. Lasje sem si spletla v figo, ki jo je dolga vožnja v avtu čisto pomendrala, na sebe pa sem navlekla pajkice, majico in suknjič. Čisto na hitro, vse v črnem. Nimam kaj zgrešit. Toliko o tem, da se bom uredila. Ni bilo časa. Za piko na i, pa je bila na cesti takšna gneča, ki je terjala, da smo zamudili slavje za uro in pol.

 

Bistvo vsega pa je, da smo prišli na rojstni dan. Videla sem vse te čudovite mamice in atija. Z nekaterimi smo bolj v stiku, z drugimi manj, določene sem že poznala, medtem ko nekatere še ne. Ni pomembno. Šteje le to, da se kljub tem napornem divjem tempu poskušamo ustaviti in se dobiti na praznovanju, kjer vidimo letni napredek skupine in posameznic. Kjer se obdarimo za skupni doprinos. Letošnje leto je zelo posebno, ker smo nivo Mamiblogerk dvignile z zanimivimi in koristnimi vsebinami, ki so poleg spletne strani, naložene na naši čisto sveži aplikaciji. Bravo!

Praznovanje je potekalo v igralnici Rubi in Rudi, tako, da smo imele mamice malce časa za klepet, ker so bili naši otroci v svetu iger. Čisti odklop. Za svojega sploh vedela nisem, vse do konca. Da nam niso krulili želodčki, je bil tu Palačinkomat. Vsaka od nas je dobila krasno in priročno darilce.

 

Brez vas obdarovanje ne bi bilo mogoče. Hvala Vam.

Zeliščno posestvo Cvetka
Čistkjut.si
Mali junaki
BeSafe
Mateja Tamše – fotografija
Prav posebno
Palačinkomat
Mamina MOČ
Piknik pri kozolcu
Cuckoo cups
Kdor to bere

Foto: Prav posebno

 

Nosila sem črne lakasta pajkice (Everly), črn blazer (H&M), bela majica s črno čipko (Calista).

Če ne veš kaj obleči, vzemi črno. Z njo ne boš nikoli (z)grešila.

Do naslednjič srčen pozdrav,

Tea♥

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja