Mama in moda

Ni ga čez kavbojke

Tokrat se bom prvič predstavila z modno objavo, ker je to tudi tema o kateri bi rada več pisala, ker sem del nje. Brez mode in kozmetike, si ne znam predstavljati svojega življenja. Pa ne, da brez tega ne morem, ampak dejansko me spremljanje modnih zadev neznansko navdušuje, še posebej pa nakupovanje. Kot verjetno vsako žensko.

Rada bi predstavila modne outfite, ki me navdušujejo. Oziroma svoj pogled na oblačila. Sama sem rada urejena, svoj stil bi opisala kot mešanica uličnega, elegantnega in precej ležernega. Včasih sem oboževala veliko kosov nakita, zdaj sem tu precej skromna. Vse nekako dopolnim z izbranim make up-om. Le-ta je včasih močnejši ali pa zelo naraven. Všeč mi je jeans na vse različne načine, ki se lepo kombinira tako s srajcami kot T-shirtom, nora sem na leder in oversize modele majic ali puloverjev. Obenem pa ne morem mimo balonastih kril ali oprijetih oblekic, ki lepo poudarijo moje obline. Moja velika rit in ozki pas pride lepo do izraza.

Dejstvo pa je tudi to, da ko ženska enkrat postane mamica, še ne pomeni, da more stil in svojo ženstvenost zamenjat za udobje in se ne sme urediti. Vsaka si mora najti svoje kose oblačil, ki so prijazni njenemu telesu in se dobro počutiti v svoji koži.

V tokratni objavi se bom osredotočila na večni jeans. Le tega lahko kombiniramo na ogromno različnih načinov in je nepogrešljiv v omari. Sama ga obožujem. Nosim oprijete, baggy, strgane kavbojke v vseh barvnih vzorcih in modelih. Zadnje čase morem še malo počakati, da vse “porodne kilce” izginejo, da lahko navlečem vse kavbojke. Všeč mi je kombinacija kavbojk s srajco, majico, puloverjem, usnjeno jakno, plaščem. Lahko imaš petke , škornje ali kar teniske.

Ni pravil in omejitev. In ni samo za mamice.

Vir: Pinterest

 

Do naslednjič srčen pozdrav,

Tea♥

 

 

 

 

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja