Družina, Tea razmišlja

Sladek in močan kot viski

Nikakor ne morem mimo ljubezni. Sem romantičen tip človeka, ki živi za sladke trenutke. Za ljubezen. Nikoli je ni preveč. Nikoli se je ne moram naveličati. Iz nje črpam vso svoje bistvo. Zaradi nje pišem. Zaradi nje se dvigam v višave. In vedno bo tista, ki me bo božala s svojo prelestno tančico. Z leti si jo želim prejemati vse več. In leta so tista, ki mi jo kažejo v vsej svoji veličini in z vso strastjo.

Pravijo, ko te zadane, veš. Sama sem čakala na ta trenutek. Čakala in hrepenela. Prva ljubezen je bila sladka in vsekakor tista, ki me je naučila marsikaj. Naučila, da se včasih ne izide tako, kot smo si zamislili. In odjadrala sem stran. Po eni strani rešena, po drugi strani izgubljena. Nisem vedela, kaj si želim in s časom nisem pridobila vsega željnega, po čemer sem hrepenela. Hodila sem po svoji poti, odločena, da hodim po pravi.

Kljub vmesnimi preprekami, sem dočakala moškega, ki mi je odprl svet. Svet, v katerega sem stežka stopila. Sem se bala? Pripravljena sem bila tvegati, pa vendar se nisem želela izgubiti in trpeti. Kljub vsemu so me leta naučila, da ni vse rožnato, da obstajajo določena tveganja, ki ti postavijo tvoja pričakovanja v višave. Bil je sladek, bil je močan kot najboljši viski. Bil je drugačen. Skozi njega sem pogledala svojim strahovom v oči. Skozi njega sem rasla jaz.

Zdaj sva tu. Po šestih letih, še vedno sladka kot na začetku. Še vedno se kregava in še vedno je pri nama obilo strasti, ki gori. Gori, kot gori ljubezen. Njegova ljubezen me greje in bodri v tistih temnih trenutkih, ko izgubljam sebe. Njegova ljubezen do otroka, v meni prevreva vso srečo tega sveta. Z njim sem jaz, takšna kot sem. Z njim rastem, se dvigam, čeprav kdaj padem, me vedno vzdigne. Z njim se staram in zorim kot najboljši viski. Skupaj sva sladka, a še vedno močna.

Ljubezen je sila, ki poganja moje srce. Ljubezen bo vedno vodnik mojih poti. Za njo se splača premikati gore. Za njo se je vredno truditi. Tudi takrat, ko ne vidimo izhoda. Vsak človek si zasluži biti ljubljen.

Do naslednjič srčen pozdrav,

Tea

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja