Tea razmišlja

Majhne pozornosti za široke nasmehe

December. Mesec, ki kriči po obdarovanju, a obenem nam pričara toplino in iskrice v očeh. Naj bo topel ali mrzel, s snegom ali brez, vsi ga potihem nestrpno pričakujemo. Nekateri so v polnem pričakovanju, spet drugim prinaša samo strošek, zaradi nakupa daril.

Meni osebno je december mesec, ko sem lahko z bližnjimi dosti več časa kot sicer. Vsi prihajajoči prazniki me nostalgično opominjajo na dni, ko sem bila majhna deklica. Poleg vseh zimskih radosti, sem se najbolj veselila odpiranja daril in obloženih miz preživetih skupaj z družino. To je bil čar praznikov. To je bil tudi čas, ko smo se največ prepirali okoli daril, okoli hrane. Vsekakor je bilo pestro, predvsem moji mami, ki je morala prenašati vse naše muhe.

No tudi danes ni kaj drugače, v zadnjem hipu letamo okoli po trgovinah, da bi nakupili vse potrebno za polne želodčke in iskrive oči obdarjenih. Mesec december zna biti zelo potrošniško naravnan in hitro te prevzame “kupi, kupi mrzlica”.

Odkar sem mami toliko bolj stremim k majhnim pozornostim, ki pričarajo široke in srčne nasmehe. Konec koncev je najbolj pomembno, da imamo drug drugega in predvsem obilo zdravja, ki je neprecenljivo. Naše obdarovanje je bilo zato letos minimalno. Podarili smo si nasmehe, skupne trenutke, risanke, sladkarije in nekaj malega materialnega.

Ker je Lovro s strani babic in dedkov dodobra založen z različnimi igračami in ostalimi stvarmi, sva zanj letos izbrala majhno pozornost, set divjih živali, ker neznansko obožuje živali.

Najbolj pa sem se veselila, ko sem obdarila svojega dragega. Ker že ima dejansko vse kar se tiče kozmetike, oblačil, sem se letos odločila za malce drugačno darilce. Želela sem mu podariti skrito sporočilce v obliki kartice, ki jo podrgneš. Pozornost, ki sporoča moje želje njemu.

Prisrčne kartice in vabila s skritim sporočilom si lahko ogledate na Facebook strani Skrito sporočilo – kartice, kjer lahko s poslano kartico sporočite svojim bližnjim različne novice, postavite pomembno vprašanje ali pa samo nekomu poveste koliko vam pomeni. Naj vaše pomembne dogodke v življenju zaznamujejo besede, ki se skrivajo pod sporočilcem.

Predvsem pa želim vsem skupaj, da najdete svojo pot, hodite po njej in se ne ozirajte nazaj. Bodite srečni, zdravi in polni ljubezni. 

Do naslednjič srčen pozdrav,

Tea♥

 

Objava je nastala v sodelovanju s Skritim sporočilom – kartice

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja