DIY, Mamin svet

Čarobni dan, doživetje za vso družino

Letos se bom prvikrat udeležila prireditve Čarobni dan, kot del Mami Blogerk in kot mamica v samem nadaljevanju z našim malim vragcem, ki bo na prostem z najrazličnejšimi aktivnostmi zelo užival. Uživala bova pa tudi midva, ker celodnevno norenje pomeni, da bo zvečer hitro zaspal:)

Čarobni dan je prireditev, ki poteka na prostem in združuje šport, glasbo, ples in zabavo za otroke. Je lahko še lepše za otroke in nas starše?

Organizatorja prireditve, ZAVOD ZAUPANJE in podjetje NETVIZIJA, se bosta potrudila, da se bo dogodek odvil po najboljših možnostih.

Sama prireditev bo potekala v parku Tivoli v nedeljo, 10. junija 2018.

Prireditev povezuje tako družabno kot dobrodelno plat in je v prvi vrsti namenjena družinam, ki radi aktivno preživljajo svoj prosti čas, predvsem v obličju narave.

V parku Tivoli se bodo v okviru prireditve odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudbe za otroke in starše.

Na teh delavnicah se bomo predstavile tudi Mami Blogerke s svojo stojnico, ki vas bo vabila od 10.00 ter vse do 18.00. Poleg naše družbe bomo na stojnici ponujale menjavo otroških oblačil in obutve, bralni kotiček – branje pravljic, ustvarjalni kotiček, počitek in druženje.  Poskrbele bomo tudi za vas drage nosečke in  mamice, da se boste lahko v senci odpočile in  v miru podojile vaše srčke. Drage družinice, vesele vas bomo.

Naš program:

  • 10:00 – 12:00 Menjava otroških oblačil in obutve
  • 12:00 – 14:30 Druženje, počitek
  • 14:30 – 16:00 Bralni kotiček
  • 16:00 – 18:00 Ustvarjalni kotiček
  • 18:00 – 19:00 Druženje, počitek

Osrednja nit samega dogodka pa je dobrodelne narave in sicer omogočiti 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti, kot so različne športne aktivnosti, izobraževanja itd.

Naj omenim, da bo prisotnost na prireditvi Čarobni dan brezplačna, vsi obiskovalci pa lahko kupone za različne aktivnosti in za vstop na prireditveni prostor s pripadajočim programom, veljavne na dan prireditve, pridobite preko spletne strani www.carobnidan.si, kjer si lahko preberete tudi o celotnem programu prireditve.

Pridobitev kupona je pogoj za obisk prireditve Čarobni dan, zato vsi, ki ste namenjeni v park Tivoli, priskrbite si kupone, da se lahko podružimo.

Če se boste imeli super, pa vsi vabljeni še na preostali čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 2. septembra 2018 v Arboretumu Volčji potok. 

 

Naj se čarobnost nikoli ne konča!

 

Do takrat pa vam želim srčen pozdrav,

Tea♥

Spread the love :)

Poglej tudi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja